Te már az új AdminSCH rendszert használod, amiről bővebben itt olvashatsz. Ha bármilyen hibát tapasztalsz, adj fel ticketet a support.sch.bme.hu oldalon.

Regisztráció

Amennyiben még nem rendelkezel SCH Accounttal és jogosult vagy rá, itt tudsz regisztrálni magadnak accountot.

Kik jogosultak SCH Accountra?

  • A BME-VIK-re felvett hallgatók (nem csak kollégisták!) teljeskörű szolgáltatáscsomagot kapnak, erről itt olvashatsz bővebben.
  • A többi kar hallgatói közül a Schönherzben lakók egy szűkebb jogosultságokkal rendelkező accountra jogosultak, főként a hálózattal kapcsolatos szolgáltatásokat tartalmazza jelenleg (ez a jövőben esetlegesen bővülhet).

A regisztráció menete:

  1. A regisztrációhoz szükséged lesz egy BME címtár azonosítóra (szám@bme.hu formátum).
  2. Amennyiben már rendelkezel ilyennel, akkor a folytatás gombra kattntás után tudsz belépni. Ha még nincs ilyened, akkor szintén ott tudsz regisztrálni neptun kód és hozzá tartozó jelszó segítségével.
  3. Belépés után a rendszer meghatározza a jogosultsági szintedet, majd meg kell adnod az account elkészítéséhez szükséges adatokat (pl. felhasználónév).
  4. Az account létrehozása nem azonnal történik, hanem egy felülvizsgálatot követően. Ezután a regisztrációnál megadott másodlagos e-mail címre fogunk értesítést küldeni.

Folytatás

KSZK oldal | Facebook | Twitter
Készítette a Kollégiumi Számítástechnikai Kör
1976-2021, Minden jog fenntartva!